top of page

Vaikuttajavetoinen rahoituskierros

Päivitetty: 20. syysk. 2022

Nostimme Lovialle kesällä 2021 puolen miljoonan rahoituskierroksen, jolle mukaan lähti 7 eturivin vaikuttajaa ja tunnettuja yrittäjiä.

Lovian ytimeen kuuluu vahvan yhteisön rakennus, joka näkyy niin vaikuttajayhteistöissä kuin sijoittajasuhteissakin. Kun yrityksen arvopohja ja missio on kirkastettu selkeäksi, saadaan yhteistyöt eri intressiryhmien välillä luotua kestävälle pohjalle: Yhteiset arvot jakavien vaikuttajien kanssa tehdään pitkäaikaista yhteistyötä ja rahoittajien löydetään helposti yhteinen suunta, jossa kaikki vetävät köyttä pitkäjänteisesti samaan suuntaan.

Vuoden 2021 rahoituskierros oli osoitus molemminpuoleisesta sitoutumisesta yhteistyökumppaneiden kanssa, kun seitsemän vaikuttajaa lähti mukaan osakkaaksi ja sijoittajaksi. Vaikuttajien kanssa lähdettiin osakkuuden myötä entistä tiiviimpään ambassador-yhteistyöhön. Ensimmäinen kampanja toteutettiin koko vaikuttajajoukon (Meeri Koutaniemi, Ina Mikkola, Sara Vanninen, Anni Hautala, Mimmit Sijoittaa -kaksikko Hanna Tikander ja Pia-Maria Nickström sekä Hanna Gullichsen) kanssa menestyksekkäästi. Lovian some kasvoi sadoilla seuraajilla kampanjan julkaisun yhteydessä ja yksi vaikuttajien suunnittelemista laukuista myi muutamassa päivässä loppuun.

Samalla rahoituskierroksella mukaan lähti myös mm. Ouran perustajatiimi Petteri Lahtela, Virpi Tuomivaara ja Kari Kivelä, Signomin perustajat Ossi Marko, Kristina Wichmann ja Ilari Lintukangas sekä Demos Helsingin perustaja Aleksi Neuvonen.

Toimin itse nykyään Lovian hallituksen puheenjohtajana ja vastasin rahoituskierroksen läpiviennistä.Kuva: Lovia

Lovia on ylijäämämateriaaleista design-asusteita valmistava yritys, joka on tunnettu DNA-läpinäkyvyyskonseptista ja monikäyttöisistä laukkumalleista.

Lue lisää: Fashion Finland - Lovialle puolen miljoonan euron rahoitus – tukijoukoissa seitsemän vaikuttajaa ja tunnettuja yrittäjiä


bottom of page